Politika zasebnosti – Caninaviva

Caninaviva

POLITIKA ZASEBNOSTI

Vaše osebne podatke obdelujemo skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Osebne podatke, pridobljene na tem spletnem mestu, skrbno varujemo.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj
Zbiramo le podatke, ki so potrebni za komunikacijo z vami in izvedbo dejavnosti (rezervacija termina ali brezplačnega posveta preko kontaktnega obrazca).

Za pošiljanje e-novičk uporabljamo MailerLite. Za namene enostavne komunikacije in poslovanja lahko uporabljamo tudi druge zunanje storitve, ki delujejo v skladu z GDPR.

Kontaktni obrazci
Če nam obiskovalec preko kontaktnega obrazca pošlje sporočilo, bomo zbrali podatke, ki so bili vnešeni v obrazec, IP naslov, podatke brskalnika, ki bodo pomagali pri odkrivanju neželenih sporočil. Osebne podatke hranimo samo toliko časa, kot je potrebno (imamo razlog za hrambo). Lahko pa se kadarkoli odločite in zahtevate izbris podatkov. Podatkov, zbranih skozi kontaktni obrazec ne uporabljamo za marketinške namene.

Piškotki
Ne uporabljamo piškotkov.

Vgrajene vsebine iz drugih strani (npr. YouTube, Facebook)
Članki na tej spletni strani lahko vsebujejo vgrajene vsebine iz drugih strani (npr. videoposnetke, slike, itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto. Ta spletna mesta lahko zbirajo vaše podatke, uporabljajo piškotke, vgradijo dodatno kodo za sledenje in nadzirajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z to vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto (npr. YouTube, Facebook).

S kom delimo vaše osebne podatke
Podatke delimo le z partnerji, ki nam omogočaj izvedbo naših storitev, skrbijo za vzdrževanje spletne strani, nam nudijo gostovanje…

Kakšne pravice imate nad vašimi podatki
Uporabnik prevzame odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij, prav tako je odgovoren za varnost dostopa do svojih osebnih podatkov. Uporabnik lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov in zahteva izbris. Uporabnik obenem potrjuje, da je bil seznanjen z dejstvom, da ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj – razen, če je ta pravica omejena z veljavnimi predpisi. V tem primeru bomo storili vse potrebno za takojšnjo izpolnitev te zahteve. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.V primeru spremembe vaših podatkov, lahko kadarkoli zahtevate popravke ali zahtevate izbris in sicer na: info@caninaviva.si

Varnost
Čeprav nobena spletna storitev ni 100% varna, si zelo prizadevamo zaščititi vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem ali uničenjem ter v ta namen sprejemamo ustrezne ukrepe.

Postopek ob vdoru ali kršitvi
V primeru vdora v našo spletno stran in dostopom do vaših osebnih podatkih, vas bomo o tem obvestili najkasneje v treh delovnih dneh.

Spremembe politik
Čeprav bo večina sprememb najverjetneje minimalnih, lahko občasno spremenimo ta dokument. Priporočamo, da obiskovalci redno preverjajo morebitne spremembe.

Kontaktni podatki
CANINAVIVA, Urša Petrovič s.p.
www.caninaviva.si
info@caninaviva.si
040 453 485

Dnevnik sprememb
16.01.2021: Pregled in ureditev politik s ciljem poenostaviti besedilo in pojasniti naše delovanje.