Pogoji poslovanja – Caninaviva

Caninaviva

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani www.caninaviva.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. S spletno stranjo upravlja CANINAVIVA, Urša Petrovič s.p. (v nadaljevanju: CANINAVIVA). Z uporabo spletne strani in rezervacijo termina ali brezplačnega posveta se uporabnik oziroma stranka strinja s Splošnimi pogoji poslovanja spletne strani. CANINAVIVA si prizadeva za točnost navedenih podatkov in si pridružuje pravico do sprememb. Dopuščena je možnost tipkarskih napak. Fotografije na spletni strani so lahko simbolične. Kakršnakoli uporaba vsebine spletne strani in fotografij je dovoljena le z izrecnim soglasjem CANINAVIVA s.p.. Vse avtorske pravice so pridržane.

Rezervacija termina za miofascialno masažo psov

Z ustnim ali pisnim dogovorom za termin miofascialne masaže za vašega psa si rezervirate termin in se zavežete k plačilu. Od srečanja se lahko brezplačno odjavite najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom. V nasprotnem primeru se šteje, kot da ste se srečanja udeležili in ste dolžni poravnati celotno vrednost srečanja.

Plačilo storitev

Plačilo se izvede vnaprej po predračunu z bančnim nakazilom in sicer najkasneje en delovni dan pred obiskom ali z gotovino na dan obiska. Plačilo vrnem samo v primeru, da termin ni bil izveden zaradi razloga na moji strani in vam ponudba nadomestnega termina ne ustreza. V vseh ostalih primerih denarja ne vračam. Če se srečanja ne morete udeležiti zaradi vaše bolezni ali bolezni vašega psa, se dogovorimo za nadomestni termin, v kolikor je to mogoče.

Obveščanje o posebnostih

Pred začetkom masaže me je skrbnik dolžen obvestiti o vedenjskih ali fizičnih težavah, posebnostih oziroma potrebah svojega psa ter o vseh okoliščinah, zaradi katerih bi obisk lahko bil moten ali kontradiktoren. Skrbnik psa je dolžen upoštevati podane nasvete za oskrbo psa doma v največji možni meri. V primeru neupoštevanja ukrepov si pridržujem pravico do prekinitve sodelovanja brez vračila denarja.

Veljavnost Splošnih pogojev poslovanja

Splošni poslovanja veljajo od 16.01.2021 do preklica in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Stranki je v trenutku nakupa na voljo aktualno besedilo splošnih pogojev poslovanja.

Kontaktni podatki upravljalca spletne strani

CANINAVIVA, Urša Petrovič s.p.
040 453 485
info@caninaviva.si
Nisem zavezanec za DDV.

Miofascialna masaža psov in nasveti na spletni strani www.caninaviva.si NISO nadomestilo za veterinarsko diagnozo in zdravljenje.